Winninghälsa kundcase - Avyno webbyrå i Malmö hjälper dig med helhetslösningar inom webbdesign, webbfilm, utveckling, hosting, bilder och grafisk design
Winninhälsa AB är ett bolag som arbetar med IT-hälsa och konsultuppdrag inom psykiatrin.
Winninghälsa föreläser även mycket om psykoterapi till aktörer som Lunds Universitet.
Bolaget drivs av legitimerad läkare Lykke Munk (Specialist inom Psykiatri och leg. Psykoterapeut).

Varför Avyno?

Winninghälsa har sedan en tid haft ett starkt samarbete med Avyno och valt att outsourca alla sina media/IT-behov till Avyno. Viktigt för Winninghälsa är att synas stilrent och modernt på webben där en mobilanpassad hemsida enkelt kan uppdateras med nytt innehåll och presenteras med skarpa bilder från verksamheten. Winninghälsa var även i behov av grafisk design som lyfte verksamheten till en ny nivå.

Efterfrågade tjänster från kunden:

Winninghälsa kundcase - Avyno webbyrå i Malmö hjälper dig med helhetslösningar inom webbdesign, webbfilm, apputveckling, systemutveckling, hosting, bilder och grafisk design

Hemsida

Mål
Winninghälsa efterfrågade en modern, stilren och mobilanpassad hemsida som återspeglade deras röda färger och med enkel och informativ navigering. Då Winninghälsa aktivt driver en blogg, behövdes en funktion för detta där ägaren, Lykke munk, själv kan uppdatera enkelt och smidigt.

Hosting
Winninghälsa valde att hosta sin hemsida på våra virtuella servrar! Läs mer om vår hosting!

Verktyg/teknik
HTML | CSS | PHP | WordPress | Atom | Bootstrap

Besök sidan

Webbfilm

Winninghälsa driver sedan några år tillbaka en aktiv blogg om psykisk hälsa. För att förstärka syftet med bloggen och dess innehåll har Winninghälsa valt att producera webbfilm tillsammans med Avyno. Dessa webbfilmer har öppnat upp en kanal från sociala medier till Winninghälsas blogg då de marknadsförts på b.la. Facebook och LinkedIn som har fått mycket hög respons i form av visningar, gillningar och delningar.

Två stycken av de webbfilmer som Avyno har producerad har blivit nominerade till Guldskalpellen 2016 i Dagens Medicin. Detta är något som både vi på Avyno och Winninghälsa är otroligt stolta över!

Målet med de två webbfilmerna som blev nominerade var att att skapa en animerade webbfilm som illustrerade den kända igenkänningsmodellen ”MADRAS-M” där åskådaren eventuellt kan känna igen sig på symptomen. Den andra inspelade webbfilmen hade till syfte att uppmärksamma självmord i Sverige. Detta gjorde vi genom att man får följa två personer och se hur annorlunda en självmordsbenägen person upplever vardagen jämfört med en frisk och glad person. Syftet var även att uppmärksamma tittarna om att en självmordsbenägen person ibland endast behöver uppmärksamhet från någon utomstående för att avbryta sitt destruktiva beteende.

Båda webbfilmer är producerade i sin helhet av Avyno.

Verktyg/Utrustning
Sony A7S Kamera | Canon 24-105 mm Objektiv | Edelkrone Slider | Belysning | Ljudinspelning | Adobe Creative Cloud

Bilder

Avyno fotograferade även porträtt på personal och verksamheten till Winninghälsa på plats i deras kontor. De högupplösta bilder som togs fram användes till produktion av Winninghälsas hemsida och till tryckmaterial.

Verktyg/Utrustning
Pentax K-3 Kamera | SMC Pentax-DA 55, 35 & 15 mm Objektiv | Naturligt ljus | Reflektor

Grafisk design

Winninghälsa var i behov av en komplett grafisk profil som förstärkte deras varumärke. Till detta behövde de moderna och stilrena brevpapper, kuvert, post-it lappar, visitkort m.m. för att alltid ge ett inbjudande intryck till deras kunder och nya affärskontakter.

Avyno producerade fram samtliga efterfrågade artiklar och hjälpte även Winninghälsa att trycka materialet. Vad Avyno även producerade var manualer och skalor som används direkt till behandling av patienter.

Program
Adobe Photoshop CC | Adobe In-Design CC | Adobe Illustrator CC

Summering

Winninghälsa har fått en stark position på nätet med hjälp av en modern och mobilanpassad hemsida som enkelt uppdateras av Winninghälsa. Detta tillsammans med skarpa och kvalitativa bilder syns och en blogg som uppdateras med intressant innehåll för god psykisk hälsa. Webbfilmerna som har producerats har fått en mycket bra respons på Facebook och andra sociala medier med över 150 000 visningar, 500 delningar och över 100 tals positiva kommentarer. Webbfilmerna har även blivit nominerade till Dagens Medicins Guldskappellen 2016, vilket verkligen bevisar kvalitén och arbetet bakom webbfilmerna.

”En förtroendefull och professionell relation med Avyno produceras kvalitativa IT produkter. Detta bidrager till att Winninghälsa når ut till sina användare samt skapar ett unikt värde för företaget och dess målgrupp

– Lykke Munk, Leg. Läkare – Specialist i Psykiatri
Leg. Psykoterapeut och ägare av Winninghälsa AB

Är ni i behov av liknande tjänster?

Kontakta oss för kostnadsfri offert idag!