helhetslösningar

Vilka är vi på Avyno?

Avyno är en webbyrå som tror på helhetslösningar och kvalitet.

Vi är ett ungt och starkt team som fokuserar på att fånga hela kundens behov av modern design och helhetslösningar inom webben. Detta ger möjlighet att hjälpa kunden att utveckla ett konkurrenskraftigt varumärke med en grafisk profil som genomsyrar hela verksamheten.

Idag är det viktigt att synas på webben som speglar ert företags ansikte utåt. Det är ert visitkort på webben och det gör att ni måste hänga med i de senaste trenderna som gör att ni stärker ert varumärke. Vi på Avyno Webbyrå hjälper ditt företag att synas bättre på webben med helhetslösningar inom systemutveckling, webbdesign och grafisk design.

1. Möte

Vi träffas under ett möte där vi går igenom era önskemål och krav. Vi kommer fram till ett grundkoncept med olika prisförslag som kan tänkas fungera. Kort därefter skissar vi upp en utvecklingsplan.

2. Förslag

Ett grundförslag visas upp där du kommer med invändningar, eventuella synpunkter och där ytterligare mervärde tas i beaktande inför den fortsatta produktionen.

3. Utveckling/lösning

När vi har fått kompletterande uppgifter från er, påbörjar vi arbetet efter den information och krav som vi har fått från er. Via kontinuerlig återkoppling och god kommunikation formar vi produkten efter önskemål.

4. Godkännande/Leverans

Här presenteras det material som vi har arbetat fram och ni kommer med slutliga kommentarer och ändringar. Vi sammanfattar de sista ändringarna för att därefter leverera en komplett lösning.

Träffa vårt fantastiska team!

webbyrå helheltslösning webbdesign webbfilm malmö skåne
Ludwig Lindström
Grundare/delägare
+46(0)733979980
Karl-Henrik Johansson Munk
Grundare/delägare
Tord Johansson Munk
Delägare/Utvecklingsansvarig
Emil Svärd
Systemutvecklare