Limhamns Fiskrökeri är ett traditionellt rökeri i hjärtat av Limhamn, Malmö. Sedan starten 1946 har Limhamns Fiskrökeri erbjudit ett brett utbud av alla havets läckerheter.
De har ett eget rökeri på plats och gör alla sina sillinläggningar från grunden, vilket ger en hög kvalité och smak på maten.

Varför Avyno?

Limhamns Fiskrökeri var duktiga på att presentera sin verksamhet bra på plats, men inte på webben. Med en gammal hemsida som gav helt fel bild av de fina delikatesser som erbjuds på plats, behövde Limhamns Fiskrökeri en ny fräsch hemsida, med skarpa bilder på deras verksamhet. För att marknadsföra och nå ut bättre var även Limhamns Fiskrökeri i behov av webbfilmer till diverse högtider.

Efterfrågade tjänster från kunden:

limhamns_fiskrokeri_logotyp_avyno_kundcase

Hemsida

Mål
Limhamns Fiskrökeri önskade en ren hemsida med egna fotografier som återspeglade deras verksamhet med rökeri och hav. Viktigt var även att Limhamns Fiskrökeri själva enkelt skulle kunna uppdatera sidan med nya priser och tider.

Hosting
Limhamns Fiskrökeri valde att hosta sin hemsida på våra virtuella servrar!

Verktyg/teknik
HTML | CSS | PHP | WordPress | Atom | Bootstrap

Besök sidan

Limhamns Fiskrökeri

Webbfilm

Limhamns Fiskrökeri hade en önskan om att synas mer digitalt och komma ut på sociala medier. Med hjälp av webbfilm har Avyno givit mycket hög marknadsföring där Limhamns Fiskrökeris webbfilmer setts av flera tusen nya potentiella kunder.

En övergripande och generell webbfilm skapades för att sammanfatta hela Limhamns Fiskrökeris verksamhet. Den syns på första sidan och ger besökare en kort summering av vad som erbjuds.

Då det är tradition i Sverige att äta sill, lax och andra havsrätter till nästan varje högtid, valde Limhamns Fiskrökeri att producera en högtidsfilm som marknadsförs på Facebook. Detta har givit mycket bra resultat där den senaste filmen, för julen, fick över 10 000 visningar.

Fotografering

Avyno var på plats och fotograferade Limhamns Fiskrökeris restaurang och butik. Gruppbild på personal och porträttbild på Fredrik Håkansson (ägare till Limhamns Fiskrökeri) togs. Även produktbilder på utvalda rätter från menyn fotograferades.

Verktyg/Utrustning
Pentax K-3 Kamera | SMC Pentax-DA 55, 35 & 15 mm Objektiv | Naturligt ljus | Reflektor

Tryckartiklar

Limhamns Fiskrökeri önskade en ny design på deras presentkort som Avyno tog fram. Avyno producerade även fram en enklare broschyr om deras delikatesser och restaurang.

Program
Adobe Photoshop CC | Adobe In-Design CC | Adobe Illustrator CC

broschyr limhamns fiskrokeri kundcase
Broschyr över Limhamns Fiskrökeris delikatess- och restaurangmeny
Presentkort Limhamns fiskrökeri kundcase
Modernt presentkort i A5 format till Limhamns Fiskrökeri

Summering
Limhamns Fiskrökeri fick en hemsida som rättvist återspeglar den verksamhet som besökaren möter på plats. Genom den nya hemsidan kan man enkelt navigera till Limhamns Fiskrökeris alla delikatesser och med högupplösta bilder få en inbjudande upplevelse.

Webbfilmer som produceras till varje högtid har givit Limhamns Fiskrökeri mycket hög respons där över 10 000 tals nya potentiella kunder har nåtts.

Limhamns fiskrökeri fick en ökad försäljning på närmare 30% strax efter att vi släppte första filmen. Detta i samband med ny hemsida, grafiskt material och professionella bilder har gjort Limhamns fiskrökeri till en svårslagen spelare i branschen.

Med vår nya hemsida och de vackra bilderna speglar vi en mycket bättre bild av företaget. Med hjälp av webbfilmerna och det tryckta materialet når vi ut till en ny bredare målgrupp, vilket vi uppskattar. Hemsidan är dessutom väldigt lättskött så den är lätt att uppdatera dagligen med nya erbjudanden.

– Fredrik Håkansson, Ägare Limhamns Fiskrökeri

Är ni i behov av liknande tjänster?

Kontakta oss för kostnadsfri offert idag!