Enza Biotech är ett nytt och modernt bioteknik företag i Lund.
De har tagit fram ett patent för att tillverka biobaserade byggstenar till stora företag inom kosmetika-branschen för att undvika fossila material.

Varför Avyno?

Enza Biotech var i behov av att synas professionellt utåt med en modern och responsiv hemsida (mobilanpassad) med skarpa fotografier på verksamhet, anställda och ägare. Enza Biotech behövde även en del tryckartiklar till events i bl.a. Paris.

Efterfrågade tjänster från kunden:

enza_biotech_logotyp_avyno_kundcase

Hemsida

Mål
Enza Biotech hade en stark önskan om att återspegla deras verksamhet modert & high tech, med en känsla av grönt tänkande. Viktigt var även att hemsidan fungerade felfritt på alla plattformar och att Enza Biotech själva kunde uppdatera nyhetsinlägg m.m.

Verktyg/teknik
HTML | CSS | PHP | WordPress | Atom | Bootstrap

Besök sidan

enzabiotech_mockup_website

Fotografering

Avyno fotograferade Enza Biotech på plats i Kemicentrum, Lund. Bilder på verksamhet, laboratorium och porträtt togs.

Verktyg/Utrustning
Pentax K-3 Kamera | SMC Pentax-DA 55,35 & 15 mm Objektiv | Naturligt ljus | Reflektor

Tryckartiklar

Enza Biotech var i behov av att Avyno producerade fram en roll-up, broschyr och personliga visitkort. Detta för att användas till ett specifikt event i Paris och kommande mässor. Avyno designade fram tryckartiklarna i stil med den nya hemsidan och den grafiska profil som Avyno tog fram till Enza Biotech.

enza_biotech_visitkort_kundcase
Unikt designade visitkort till personalen på Enza Biotech

broschyre_enza_biotech_kundcase
Företagsbroschyr anpassad för marknadsföring

enza biotech rollup kundcase
En enkel och strukturerad roll-up för mässor och presentationer

Summering
Enza Biotech fick en snygg och modern hemsida som ger en ”high tech” känsla med inslag av grönt tänkande. Med hjälp av fräscha och högupplösta bilder gavs ett ansikte på verksamheten och besökare ges ett högt förtroende om Enza Biotechs forskning när porträtt syns. Producerade tryckartiklar underlättade för Enza Biotech att nå ut till potentiella samarbetspartners och kunder via mässa i Paris.

Är ni i behov av liknande tjänster?

Kontakta oss för kostnadsfri offert idag!